【你咁樣係唔會令到我驚㗎】

已更新:2021年11月10日



LIBERKONG作為一個流亡組織,每日都希望以文字加以自己嘅思想令大家更關心香港所發生嘅大小事。而短短呢幾個月都吸引唔少五毛,甚至被黨媒點名認證。


可能對於我哋所講嘅嘢五毛並無任何反駁嘅地步,但透過佢哋嘅report,我哋都感受到佢哋努力咁用佢哋僅餘嘅能力去同我哋進行交流,今日我哋所有相關嘅Facebook帳户都被停用。


對於佢哋惡意攻擊而導致無法再次登入專頁,我哋表示呢個行為非常符合中國國情。阻止意識形態散播係中共慣用手法。雖然LIBERKONG專頁只有5百幾人Like,但佢哋仍然極之擔心任何散播抗爭思想嘅行為。


我哋對於佢哋無能力同我哋進行激烈討論,而只可以report我哋嘅行為感到遺憾,但同時佢哋亦都間接咁鼓勵我哋繼續堅持落去,奮抗直至重光。LIBERKONG衷心希望香港可以恢復真正嘅社會安寧,民智可以有所進步,香港人可以自由抒發所想,無需再擔驚受怕被港共清算。


暫時Facebook專頁將會無法使用,但我哋仲會喺以下嘅社交媒體進行更新。另外我哋亦會喺連登刊登專題,歡迎大家同我哋進行激烈討論。

Instagram: instagram.com/liberkong

Telegram: t.me/liberkong

Telegram公海: t.me/joinchat/9Hmxwj0Sb4NlMTdk

Twitter: twitter.com/liberkong

LIHKG: lihkg.com/profile/403921

Website: liberkong.org



24 次查看0 則留言

最新文章

查看全部