【721行動post】我就唔信有咁多人想班藍屍留返喺大灣區 !不服來電!!!

已更新:2021年7月24日


我哋係LIBERKONG,一班喺英國流亡手足所組成嘅組織。喺嚟緊721呢個鄉黑合作嘅大日子,我哋想大家幫手準備一份大禮賀佢老母。未嚟到嗰啲就連張機票都唔洗買,嚟到嗰啲就準備執包袱走!我哋一定唔可以放過任何一個藍屍、鄉黑、共諜、狗隻及其家屬,將佢哋連根拔起送返去大灣區,沒有一個藍屍共狗是無辜的。我哋而家喺到向大家收集任何藍屍、共諜同狗隻及其家屬嘅資料同證據,整合後將會喺721當日拎啲資料交去MI5、舉報佢哋、送佢哋返大灣區,世世代代做中国人!

呢啲資料同時我哋都會send埋去移民局,防止佢哋用港共唔承認嘅BNO,違反國安法,雖遠必誅!一家人最緊要齊齊整整!

我哋整咗一份PDF Form放咗喺tg比大家填寫(t.me/liberkong/62 ),填完可以喺tg/ email send返比我哋,順便支持下同follow我哋。

Instagram: instagram.com/liberkong

Telegram: t.me/liberkong

Twitter: twitter.com/liberkong

Email: liberkong@protonmail.com

記得唔好透露自己身份!

———————————————————————

所需資料(越詳盡就越大機會捉到佢!)

1. 個人資料:

中英文名、性別、岀生日期、身份證、護照、FB 、 IG、職業...

如果佢同親中團體(例如民建聯、同鄉會)/狗隊 /港共等有關一定要講出嚟!

2. 證據類:

相關言論 (Cap圖最好有埋link同cap圖時間!)

相( 最好有全相同唔同角度)

**提供事發資料(例如721現場嘅相要有時間地點)

**以上資料最好以英文填寫,加速當局處理所有case,盡快擁抱大灣區榮耀。

另外,喺呢到感謝會員 #8880鋼之鍊金術師#328235史萊姆的人生 做咗資料整合同寫template方便大家一齊舉報佢哋。

33 次查看0 則留言